Friday, 30 September 2011

Awak .

Awak,
Hari² bukak mata pgi² check hp saye,
Mane tau ade bbm or msg awk
Tp nk dekat 2bln ni dh xde bende tu semua
Kecik hati sye,penat sye tgu lama² =)

Awak,
Hari² sye check update status Fb n BBM
Mane tau tetibe awak ckp rindu saye
Malangnye nasib,just G.morning utk semua

Awak,
Hari² rasa nk tegur awk dlm Fb dlm BBM
Tp saye takot tgh kacau awk nnt
Jadi sye diam n sambung tgk muvie

Awak,
Hari ni saya dah tau semua along cerita td
Jangan salah kn dia,dia just nk saya lupekn n Happy
Dia memang kakak yang baik n bersimpati

Awak,
Td berubah situasi sye dh tau ape yg jadi selame ni
Tp saye still lgi dkt cni, Kosong n xtau mane nk pegi

Awak,
Hari ni saye dh ckp dgn awk nk pegi
Tp xtau kenape xboleh pegi
Hope saye kuat utk xnk tgk awk lgi

Awak,
Kenape awk perlu tipu diri sendiri
Still sayang dkt dia lg tp awak diamkn diri
Boleh saye pegi utk awk Happy
Dari saye tau harini sakit n Benci

Awak,
Hari ni saye meyesal ade ego yang tinggi
Tapi dah xde harapan dkt cni
Jadi nak tak nak terpakse sendiri

Awak,
Hari ni saye tgk gambar kte senyum.
Tp gambar tinggal gambar
Nk buang sayang nk simpan Sedey !

Awak,
Hari ni saya nk pesan dkt awk bende ni
Begaduh tu pekara biase dlm love story
Jangan awk cepat mengalah n pegi
Hope awk lebih banyak besabar lepas ni

Awak,
Hope lepas ni saye xkn jumpe awk dkt LRT lg
Comot² mcm org hilang laki
Saye nk awak alwayz Happy !

Awak,
Hari ni saye delete awk dari bbm list
Bukan sebab saye benci ,Tapi just elak dia sakit hati
Hope awak still save number saye lagi

Awak,
Hari ni saye sakit hati bukan sebab awk mcm ni
Tapi sebab diri saye sendiri xpandai menghargai

Awak,
Hari ni saye buat keputusan nak pegi
Bukan sebab benci tp xnak awak lagi sakit hati
Hope awk x tipu diri sendiri lagi nnt awk yg rugi
Rugi sebab kenal org macam saya ni

Awak,
'Till Death Do You Guys a Part"

AF,
Awak mmg buta kalo awk x nmpak mcm mane dia sayang awak,
'Till Death Do You Guys a Part'

Terime Kasih Awak ! Jaga diri elok² ! (>.^)




P/S :Sory Sangat sebab terjiwang dlm post ni..my bad..(-_-)






0 comments: